top of page

Partners

 

Partner worden en zo een actieve bijdrage leveren aan de ondersteuning van goede doelen en zo invulling te geven aan uw  MVO Strategie?

 

Dat kan. Neem dan gerust contact met ons op.

OFYR

Het OFYR kooktoestel is een functionele sculptuur die ontworpen is om schoonheid, warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen. Doordat de vormgeving mooier en praktischer is dan die van een traditionele barbecue, past het OFYR kooktoestel naadloos bij iedere buiten omgeving, van een mooi grasveld tot aan een chic restaurant terras. Grill Works is trots partner van OFYR.

ofyr.png
hanos.png
Hanos

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij HANOS niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. 1975 is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met zeventien vestigingen in Nederland en met twee vestigingen in België.

BOSKA

Bij BOSKA maken we Food Tools voor het leven, we geloven dat kwaliteit hand in hand gaat met duurzaamheid. Ons doel is producten te ontwerpen die een leven lang meegaan. Het is allemaal begonnen vlakbij Gouda, toen smid Willem Bos zijn eerste kaasgereedschap voor plaatselijke boeren maakte. Vanaf die dag is het onze familietraditie om slimme & toffe tools te creëren waarmee je maximaal geniet van kaas, chocolade, pizza en meer. We houden ervan! Dus of je nu gaat snijden, schaven, raspen, grillen of smelten; wij helpen je bij het maken van overheerlijk eten en zorgen voor een feestje op tafel.

logo-Pay off 2_edited.jpg
chaud devant.png
Chaud Devant

Chaud Devant® is opgericht in 1996 door Bianca van der Lee. Chaud Devant ontwikkelt hoogwaardige, professionele en trendy collecties voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Het ontwerp vindt plaats op het hoofdkantoor in Amsterdam waarna de kleding in Europa wordt geproduceerd. Chaud Devant designs worden in meer dan 20 landen gedragen.

BIG Green Egg

 

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.

Unknown.png
utrechtse wijnhandel.png
Utrechtse Wijnhandel

De Utrechtse Wijnhandel heeft een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen met name uit Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Australië en Californië. Naast heerlijke witte en rode wijnen in alle prijsklassen is De Utrechtse Wijnhandel grondlegger van het succes van de AIX rosé in Nederland. Ook voor heerlijke mousserende wijnen (zoals Champagne, Franciacorta, Cava en Prosecco) is dit het juiste adres. De wijnselectie kan zorgvuldig afgestemd worden op het menu. Het wordt nog feestelijker als geschonken wordt uit bijzondere maat flessen zoals Magnum (1,5l), Jéroboam (3l) of  Methusalem(6l).

Haardhout.com 
Haardhout.com is dé leverancier op het gebied van openhaardhout. Haardhout.com levert de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien is al het hout ovengedroogd en direct te stoken. Met een breed assortiment openhaardhout hebben wij voor iedere kachel of open haard een geschikte houtsoort.
haardhout.png
bottom of page