top of page

Filosofie

5c059e37-ee63-4d05-b43a-af3d9d55f6b9.jpe
Verwacht geen standaard bbq.
c1c62468-63f5-453f-b18e-df9c35e15a3b.jpe

Grill  Works werkt met open vuur. De reden is heel simpel. Al van oudsher worden verhalen verteld rondom het vuur. De warmte, het licht en de geur geeft een extra dimensie aan het samen zijn.  

 

Bij Grill Works bieden we geen gewone BBQ aan met worstjes, hamburgers en semi gare kip. Wij stellen in overleg een culinair menu samen. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

 

Bij een culinair menu hoort ook een goed glas wijn. Ook hier bieden wij uitkomst.  Onze wijexpert kiest zorgvuldig mooie wijnen met een verhaal. 

 

De gehele opbrengst minus de kosten van de ingrediënten, gaat naar een door ons gekozen goed doel. De grill-masters en chefs werken geheel belangeloos mee.

 

Hoe werkt het?

Wij zorgen voor de ingrediënten en de OFYR. Wij stellen in overleg een budget en een menu vast. Vis, vlees of vegetarisch. Het kan allemaal. We proberen zoveel mogelijk met allergieën rekening te houden.

 

De opdrachtgever zorgt voor de locatie, tafels, stoelen en servies. Eventueel kunnen wij een suggestie doen voor een verhuurder van tafels, stoelen en servies.

 

Wat kost het?

Op deze vraag is niet eenvoudig antwoord te geven. Maar als vuistregel kan de volgende formule worden gebruikt: 3 x (kosten ingrediënten + wijn) = budget, hier van  gaat 2/3 van de opbrengst naar het goede doel. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden door samen te werken met bedrijven die ons initiatief ondersteunen. Zij dragen bij door ingrediënten, diensten en andere zaken om niet of tegen hoge kortingen beschikbaar te stellen.

 

Wie bepaalt het goede doel?

Grill Works bepaalt het uiteindelijke doel. Suggesties zijn natuurlijk welkom. Wij houden ons wel het recht voor om suggesties naast ons neer te leggen.

bottom of page